There was an error in this gadget

gambaran hilusi

gambaran hilusi

Monday, January 4, 2010

bersambung lepas exam

Nak kabor lah sikit kat kawan2..otai ni dh nak exam..jd blog ni stop lah skjp kot..tunggulah benda yg bru akn muncul nanti..exam mula 11 jan-20 jan..

Friday, January 1, 2010

Rumah Ku Syurga Ku


itulah rumah kami..nmpak dari luar kecil,,tp kalu masuk dalm besar..lantai bawah zaki,puloh dan yunus..kat bawah juga ada dapur dn bilik air..lantai 2 kat depan otai dan fawaz.blik belakang zailani dan muaz..atas sekali pudin,berie,hadi,duan..kat atas sane ada blik air,mesin basu,tv...best duduk atas nmpak semua yg brda di bwh..


itu yunus same dengan zaki..tngah tunggu kepala ayam bakar,,hehehe


buat apa kat atas tu??? tngok binga api ke??yg ada kt atas tu duan,yunus dan zaki..

Ahli rumah kita org 11 org..ketua rumah kami fawaz..yg ada kat sini zaki,yunus,puloh,otai,fawaz,muaz,zai,berie,pudin,duan,hadi..rumah ni bayar 12 juta jee..hehe.
Alhamdulillah krn kita org dapt rumah yg selese..jiran2 pun bagus,,selalu bantu kita org..
kalu datng ke ciputat jgn lupa rumah kami..
There was an error in this gadget